on 29.9.2022 in

Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Zaključni dogodek kompetenčnega centra za razvoj kadrov v lesarstvu

16. Jun. 2015

Projekt Kompetenčnega centra za razvoj kadrov v lesarstvu (KOCles) se počasi izteka in ob tej priložnosti smo skupaj s Kompetenčnim centrom za papirno industrijo (KOCPI) pripravili skupni dogodek, katerega smo poimenovali »Znanje za prihodnost«.

Dogodek je potekal 16. junija na gradu Jable pri Mengšu oz. Mengeški Loki.  Na dogodku smo predstavili dosežke KOCles in spregovorili o trendih v EU ter o načrtih glede kompetenčnih centrov za razvoj kadrov v prihodnje.

Dogodka se je udeležilo preko 80 udeležencev iz lesarskih in papirniških podjetij.

Ključno sporočilo okrogle mize dogodka je bilo:
•Želimo in pričakujemo, da bo država nadaljevala s tem uspešnim programom in ga še nadgradila na osnovi dosedanjih izkušenj.
•Še zlasti je pomembno, da se v nadaljevanju v ta program poveže tudi ukrepe drugih ministrstev, MGRT in MIZŠ in zagotovi celovita podpora
gradnji kompetenc na določenih področjih dejavnosti na enem mestu.
•Pričakovali bi, da bi program kompetenčnih centrov v novi generaciji omogočal odprto vključevanje podjetji, da bodo ti lahko postali sektorski centri za usposabljanje. To je najbolje vložen denar države!

Brošuro dogodka najdete TUKAJ

Dogodek sta organizirala Kompetenčni center za razvoj kadrov v lesarstvu (KOCles) skupaj s Kompetenčnim centrom za papirno industrijo (KOCPI) v sodelovanju z Zavodom lesarski Grozd, Združenjem lesne in pohištvene industrije pri GZS ter Združenjem za papirno in papirno predelovalno industrijo pri GZS.

Podrobnosti

Datum:
16. Jun. 2015
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Mengeš
Grad Jable
Slovenija