on 27.5.2022 in

Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Predstavitev spletne platforme UPBORE

29. Jan. 2021 @ 11:00 12:30

Predstavitev je bila izvedena za skupino slovenskih podjetij, s področja gradnje in opreme objektov.

Spletna platforma UPBORE je namenjena povezovanju investitorjev oz. real estate developers, arhitektov, izvajalcev, podizvajalcev in dobaviteljev na projektih gradnje in opreme objektov na evropskem trgu. Platforma omogoča hitro iskanje kompetentnih partnerjev za izvedbo projekta gradnje in opreme, do faze sklepanja pogodb. S pomočjo platfome si lahko podjetja olajšajo vstop v projekte gradnje in opreme ali z njo organizirajo svoj konzorcij podizvajalcev/dobaviteljev za svoj projekt. Platforma je bila najprej razvita za potrebe Nizozemcev, ki so oblikovali celo posebno podplatformo samo za nizozemska podjetja, ter jo uporabljajo za promocijo na tujih trgih. Več o UPBORE platformi si lahko ogledate TUKAJ.

V kolikor ste zainteresirani, lahko do meseca aprila izkoritite brezplačno uporabo platfome. Po tem obdobju, boste vsi ki se boste do tega datuma vključili kot “early bird”, bili deležni posebnih ugodnosti ali se brez obvez odjavili iz platforme.

v primeru dovolj velikega interesa, obstaja možnost oblikovanja skupinskega članstva v platformi ter oblikovanja posebnega dela platforme, namenjene za promocijo slovenskih podjetij na tujih trgih.