on 27.5.2022 in

Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Poslovna sektorska delegacija pohištvenikov in oblikovalcev na EXPO Milano

07. Okt. 2015 @ 11:00 - 09. Okt. 2015 @ 22:00

Od 7. do 9. oktobra 2015, se je delegacija 16 predstavnikov iz pohištvenih podjetij, oblikovalcev ter organizacij udeležila poslovno-strokovne delegacije na EXPO Milano 2015. Delegacijo so organizirali GZS, Lesarski grozd ob podpori SPIRIT Slovenija.

Delegacijo so sestavljali Donar d.o.o. kot proizvajalec pisarniških stolov in oblazinjenega pohištva, Gonzaga-Pro d.o.o. kot proizvajalec pisarniškega pohištva, Alples d.d. kot proizvajalec pohištva za vse bivalne prostore, Mizarstvo Bolčič s.p. kot proizvajalec inovativnega in kakovostnega pohištva in masivnega lesa, Melu d.o.o. kot proizvajalec vrat, Fimago d.o.o. kot agencija za podporo podjetjem na italijanskem trgu, Vitalife Agencija kot ponudnih storitev s področja poslovnega svetovanja in DAOWOOD Furniture z oblikovalcem Petrom Štrukljem. Delegacijo so zaokrožili predstavniki RC Kočevje Ribnica, MGRT – Direktorata za lesarstvo, SPIRIT Slovenija, GZS ter Lesarskega grozda.

Za udeležence delegacije je bil pripravljen pester program, ki je vseboval poleg poslovnih B2B srečanja z italijanskimi agenti ter ogleda svetovne razstave EXPO, tudi VIP srečanje s predstavniki gospodarske diplomacije na slovenskem paviljonu.

Podrobnosti

Začetek:
07. Okt. 2015 @ 11:00
Zaključek:
09. Okt. 2015 @ 22:00
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Milano
Milano, Italy
Telefon:
Italy