on 27.5.2022 in

Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Izhodna poslovna delegacija lesarjev v Milano 2019

14. Mar. 2019 - 15. Mar. 2019

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo – Direktorat za lesarstvo in Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT) v sodelovanju z Lesarskim grozdom in Centrom za mednarodno poslovanje pri GZS, so med 14. in 15. aprilom 2019 organizirali izhodno poslovno delegacijo lesarjev v Milano. Poslovna delegacija je potekala za časa sejma MADE EXPO Milano 2019, kar je bila tudi dobra priložnost, da se seznani s trendi na področju gradnje in opreme stavb.

Italija predstavlja za slovenska lesarska podjetja enega največjih in tradicionalno najpomembnejših izvoznih trgov, saj panoga na ta trg izvozi preko 20% svojega izvoza oz. preko 130 mio EUR letno. Da bi učinkovito podprli slovenska lesarska podjetja pri krepitvi izvoza v Italijo, smo organizirali poslovna srečanja z ciljno izbranimi italijanskimi arhitekti.

Izhodne poslovne delegacije so se udeležila podjetja; Riko Hiše d.o.o., Jelovica Hiše d.o.o., M Sora d.d., Alpod d.o.o. ter LIP Bled d.o.o.. Poslovna delegacije je bila zelo uspešna, saj je bilo realiziranih preko 30 srečanj z arhitekti, ki so bili pazljivo izbrani ter pripravljeni na nadaljnje sodelovanje.


Podrobnosti

Začetek:
14. Mar. 2019
Zaključek:
15. Mar. 2019
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Made Expo Milano
Italija