By on 4.8.2021 in

Loading dogodki

« Vsi dogodki

Zbiranje interesa za sodelovanje v poslovnih delegacijah lesarjev na svetovni razstavi EXPO 2020 Dubaj

31. Avg. 2021 @ 08:00 23:00

Približuje se svetovna razstava EXPO Dubaj 2020, ki bo odprta med oktobrom letos in marcem 2022, katere se bo po predvidevanjih udeležilo preko 25 milijonov obiskovalcev. Celotno dogajanje na EXPO bo gravitiralo na slovenskem paviljonu, ki s nahaja na elitni lokaciji in bo predstavljal izhodiščno točko za vse slovenske delegacije in dogajanja.

Program dogodkov bo na slovenskem paviljonu organiziran v več sklopih, od katerih bo za področje lesa in pohištva/interierjev ključen sklop TRAJNOSTNI RAZVOJ, ZELENE TEHNOLOGIJE IN LES, ki bo med 16. in 29. januarjem 2022.

Svetovna razstava je vedno odlična priložnost tudi za nove poslovne kontakte, ne samo v državi gostiteljici temveč v svetovnem merilu. SPIRIT Slovenija zato v času EXPO Dubaj 2020, organizira več poslovnih delegacij z ciljem omogočiti široko poslovno povezovanje.

V tem kontekstu vas pozivamo, da nam sporočite preko vprašalnika TUKAJ svoj preliminarni interes za udeležbo na poslovnih delegacijah na EXPO Dubaj. Na osnovi zbranega interesa bomo predvidoma jeseni objavili zbiranje uradnih prijav za delegacijo.

Organizator bo poskrbel za organizacijo potovanj, lokalni transport, namestitev in poslovni program delegacij. Za vaše stroške udeležbe boste lahko izkoristili vavčer, ki ga razpisuje SPS.


Poleg udeležbe v delegaciji imate tudi možnost zakupa posebnih promocijskih paketov na slovenskem paviljonu, kar ureja SPIRIT Slovenija. Več o tem najdete TUKAJ.