By on in

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

Vabilo na poslovne b2b sestanke v okviru Dneva slovenskega lesarstva

11. Nov. 2020 @ 12:30 14:00

V okviru prvega DNEVA SLOVENSKEGA LESARSTVA, ki bo 11. novembra 2020 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, bodo organizirani tudi individualni poslovni (b2b) sestanki z mednarodno udeležbo.

DAN SLOVENSKEGA LESARSTVA je osrednji medijski ter poslovno-strokovni dogodek slovenske lesarske panoge, kjer bodo izpostavljeni ključni izzivi Slovenske in Evropske lesarske panoge ter podporne aktivnosti in ukrepi tako za omilitev posledic pandemije kot za preskok v smeri zelene in digitalne prihodnosti.

Na dogodku bodo 11. novembra 2020 med 12.30 in 14.00, organizirana  individualna poslovna mednarodna b2b srečanja za iskanje novih poslovnih priložnosti na tujih trgih, povezovanje raziskovalcev in podjetij ter tudi iskanje možnega sodelovanja med slovenskimi podjetji. Poslovna b2b srečanja so namenjena podjetjem, podjetnikom in posameznikom, ki delujete na področju obdelave in predelave lesa, gradnje z lesom ter pohištva / interierjev. Udeležba je brezplačna.

Pogovorni jezik sestankov bo angleščina, nemščina ali katerikoli drugi jezik za katerega se dogovorita udeleženca 1×1 sestanka.

V kolikor fizična izvedba zaradi epidemioloških razlogov ne bo možna, bodo b2b sestanki izvedeni virtualno oz. kot mešani fizično/virtualni dogodek, kar b2match platforma omogoča.

Prijava na b2b sestanke je možna do 9. novembra 2020 z registracijo na b2match platformo TUKAJ, kjer si lahko enostavno uredite privlačen poslovni profil podjetja.

Dogodek koordinira Lesarski grozd v sodelovanju z GZS CEMP in SRIP PSiDL.


Dogodek organizira SPIRIT Slovenija, javna agencija ob finančni podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo – Direktorata za lesarstvo.

 

Podrobnosti

Datum:
11 novembra
Čas:
12:30 – 14:00
Kategorija Dogodek:
Ljubljana, Slovenija