By on in

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

Vabilo – mednarodni poslovni b2b sestanki lesarjev

09. Jun. 2021 @ 12:30 14:00

V okviru prvega DNEVA SLOVENSKEGA LESARSTVA 2021, bodo 9. junija 2021, organizirani virtualni individualni poslovni (b2b) sestanki z mednarodno udeležbo, slovenskimi lesnimi in pohištvenimi podjetji in EU podjetji.

Poslovna b2b srečanja so namenjena podjetjem, podjetnikom in posameznikom in vsem, ki delujete na področju obdelave in predelave lesa, gradnje z lesom ter pohištva / interierjev.

Namen dogodka so poslovna srečanja z ciljnimi skupinami partnerjev iz EU, na področju gradnje z lesom pohištva in opreme interierja s potencialnimi kooperanti, prodajnimi zastopniki, upravljalci nepremičnin, arhitekti, agenti, gradbenimi podjetji, oblikovalci,..

PROGRAM*

Sreda, 9. junij 2021, on-line preko b2b platforme

12:30 – 12:40 Uvod

Pozdravni nagovor MGRT, Direktorat za lesarstvo (generalni direktor Danilo Anton Ranc)
Predstavitev slovenske lesne & pohištvene panoge ter b2b udeležencev (Lesarski grozd, Bernard Likar)

12:40 – 14:00 Poslovni dogodek z b2b srečanji

*Program je predmet spremembe

Podobne dogodke smo organizirali že lani, glede na dobre rezultate pa z njimi nadaljujemo tudi letos, kot podpora v teh težkih časih.

V kolikor želite izkoristiti to priložnost za vzpostavljanje novih kontaktov, nam vrnite skenirano prijavnico, ki jo najdete TUKAJ!

Po prijavi, vam bomo predpripravili vaš profil na virtualni platformi, katerega boste nato po potrebi dopolnili. Na voljo vam bo tudi app za mobilni telefon. Na osnovi zbranih slovenskih udeležencev, bo dogodek široko promoviran v državah EU. Pripravljalni sestanek s slovenskimi udeleženci pa načrtujemo v drugi polovici maja.

Za vse dodatne informacije nam pišite TUKAJ.

Dogodek koordinira Lesarski grozd v sodelovanju z GZS CEMP in SRIP PSiDL.


Dogodek organizira SPIRIT Slovenija, javna agencija ob finančni podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo – Direktorata za lesarstvo.