By on in

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Potreba po digitalnih profilih v vašem podjetju

22. Jan. 2021 @ 08:00 23:00

Digitalni profili predstavljajo ključen kader, potreben v vse bolj prisotni digitalni transformaciji gospodarstva. Posledično je napovedovanje potreb po kadrih na področju digitalnih profilov trenutno izjemno aktualna in pomembna tematika. Digitalizacija pomembno vpliva tudi na trg dela, pri čemer odločilno spreminja tako povpraševanje kot tudi oblikuje ponudbo delovne sile, s tem pa nastajajo potrebe po določenih profilih ali do zdaj neobstoječa delovna mesta.

V Digitalnem inovacijskem stičišču Slovenije so pripravili vprašalnik, ki bo ponudil vpogled v trenutno stanje povpraševanj po digitalnih profilih v slovenskih podjetjih. Do vprašalnika dostopite TUKAJ.
Predviden čas reševanja vprašalnika je 10 minut. Odgovori v raziskavi so anonimni in bodo obdelani le na skupinski ravni.

Z izpolnitvijo vprašalnika boste:
– prejeli rezultate izvedene analize in
– pridobili dodatne točke v izborih za izvedbo aktivnosti, ki jih bo DIH Slovenije ponudil podjetjem v nadaljevanju (digitalne kompetence, mentoriranje, svetovanje).

Iskreno se vam zahvaljujemo za čas, ki ga boste posvetili izpolnjevanju anketnega vprašalnika ter s tem pomembno pripomogli k aktivnostim zagotavljanja zadostnega števila digitalnih profilov v prihodnosti!