By on in

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

Poslovna delegacija na Bavarsko, Nemčija

22 oktobra - 23 oktobra

Med 22. in 23. 10. 2020, organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo na Bavarsko, Nemčija.

Cilj delegacije so poslovni sestanki na področju interierja in gradnje z lesom z oblikovalci, arhitekturnimi biroji in gradbenimi podjetji. Podobna delegacija je bila že organizirana leta 2018 in je bila zelo uspešna.

Vabljeni ste proizvajalci lesenih montažnih stavb, stavbnega pohištva ter notranjega pohištva / interierjev, ki imate fokus na izvozu na ta trg.
Program delegacije predvideva obiske pri vnaprej izbranih ciljnih nemških partnerjih, kjer boste imeli možnost poslovne predstavitve ter individualnega b2b pogovora. Program obiskov in izbor ciljnih poslovnih kontaktov bo oblikovan tudi na osnovi želja udeležencev delegacije. Možnost skupinskega prevoza in ureditve namestitve.

Preliminarne prijave v delegacijo, sporočite na grozd(at)sloles.com. Podrobnejši program z vabilom bo objavljen v kratkem.

V kolikor fizična izvedba zaradi epidemioloških razlogov ne bo možna, se dopušča virtualno izvedbo poslovnih kontaktov oz. mešani fizično/virtualni dogodek.

Dogodek organizira SPIRIT Slovenija, javna agencija ob finančni podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo – Direktorata za lesarstvo.

Podrobnosti

Začetek:
22 oktobra
Konec:
23 oktobra
Kategorija Dogodek: