By on in

Loading Dogodki

Past Dogodki

Dogodki Search and Views Navigation

november 2018

TRIPLEWOOD sestanek na letnem dogodku EUSALP programa, Innsbruck, A

20. Nov. 2018 - 21. Nov. 2018
Innsbruck Avstrija

20. in 21. novembra 2018 je bil izveden sestanek partnerjev projekta TRIPLEWOOD, ki ima za cilj promocijo trajnostne lesene gradnje v alpskem prostoru. Sestanek je potekal v okviru letnega srečanja EUSALP programa, s katerim Avstrija zaključuje svoje predsedovanje. TRIPLEWOOD projekt je na dogodku postavil tudi svojo stojnico z predstavitvijo projekta ter se vključil v fokusno delavnico na temo "Alpine forests seen from a multi-disciplinary perspective".

Preberite več »

FORESDA Delavnica skupine deležnikov za razvoj lokalnega akcijskega načrta

23. Nov. 2018
UL BF Ljubljana, Slovenija

FORESDA v akciji! Slovenska Foresight Innovation Community (FINCOM) ali skupina deležnikov, ki jo sestavljajo RR institucije, posredniške organizacije in MSP, ob podpori politične ravni na usposabljanju v Ljubljani, kot priprava za razvoj Lokalnega akcijskega načrta lesnega sektorja za naslednjih 5 let.

Preberite več »

december 2018

FORESDA Novice št.4

05. Dec. 2018

Vabljeni k branju najnovejših novic s projekta FORESDA! FORESDA_Newsletter_No4   Sledite nam lahko tudi preko: LINKEDIN FACEBOOK TWITTER

Preberite več »

Letna seja sveta zavoda Lesarski grozd

12. Dec. 2018
Gornji Grad Slovenija

12. decembra 2018, je v Gornjem Gradu potekala redna letna seja Sveta zavoda Lesarski grozd, na kateri so člani Sveta zavoda obravnavali letno poročilo o delovanju grozda v letu 2018 ter sprejeli leni načrt delovanja grozda v letu 2019. Predhodno je bil na korespondenčni seji Sveta zavoda potrjen tudi sprememba Statuta zavoda ter nov mandat direktorju zavoda.

Preberite več »

FORESDA delavnica za generiranje idej za nove skupne izzive

12. Dec. 2018
Gornji Grad Slovenija

12. decembra 2018 je v Gornjem Gradu potekala FORESDA delavnica za generiranje novih idej. Na delavnici je sodelovalo več udeležencev iz MSP kot tudi raziskovalnih in razvojnih institucij, s ciljem povezati MSP in inovacijske akterje iz različnih sektorjev v regiji ter ustvariti nove inovacijske dejavnosti. Delavnica je bila zelo informativna in plodna ter je ponudila več idej za možne inovativne ukrepe.

Preberite več »
+ Izvozi dogodeke