By on in |

Loading Dogodki
Find Dogodki

Past Dogodki

Dogodki List Navigation

september 2017

FORESDA projekt predstavljen na svetovnem kongresu o “Open Educational Resources “

september 18 - september 20
Cankarjev Dom Ljubljana, Slovenija

Od 18. do 20. septembra 2017 se je ob svetovnem kongresu "Open Educational Resources", predstavil tudi projekt FORESDA.

Preberite več »
oktober 2017

FORESDA delovna skupina je obravnavala koncept pilotnega inovativnega okolja na področju trajnosti lesa pri zunanji uporabi

oktober 10
GZS Ljubljana, Slovenija

V torek, 10. oktobra 2017 je potekala druga delavnica o konceptu pilotnega inovativnega okolja na področju trajnosti lesa pri zunanji uporabi. Delovna skupino, ki deluje v okviru mednarodnega projekta FORESDA, je oblikovala vrsto predlogov za bolj načrten pristop k tej izredno pomembni temi pri gradnji z lesom in lesenih izdelkih za zunanjo uporabo, ter večje ozaveščanje med ključnimi profesionalnimi uporabniki tega znanja.

Preberite več »

GZS – Združenje lesne in pohištvene industrije prejemnik nagrade Biotehniške Fakultete

oktober 16
CD Ljubljana, Slovenija

16. oktobra 2017 je na prireditvi v Cankarjevem Domu ob 70. obletnici Biotehniške Fakultete, GZS - Združenje lesne in pohištvene industrije prejelo nagrada Biotehniške Fakultete za dolgoletno sodelovanje. Nagrado je prevzel g. Alojz Burja, predsednik Upravnega odbora Združenje lesne in pohištvene industrije.

Preberite več »
november 2017

Posvet “Izzivi v lesarstvu”

november 9
Gospodarsko razstavišče Ljubljana, Slovenija

V okviru sejma AMBIENT Ljubljana,je 9. novembra 2017 Drušvo lesarjev Slovenije skupaj s partnerji organiziralo posvet "Izzivi v lesarstvu" in okroglo mizo Industrija 4.0.. Glavna tema letošnjega posveta je bila digitalizacija v lesni industriji in projektiranje pohištva in stavb v prihodnosti. Posveta se je udeležilo preko 100 udeležencev, kar priča o aktualnosti tematike posveta.

Preberite več »

FORESDA delavnica z javno diskusijo o transnacinalni strategiji krepitve podpornega okolja

november 9
GR Ljubljana, Slovenija

9. novembra 2017 je bila v okviru posveta "Izzivi v lesarstvu" izvedena tudi FORESDA delavnica z javno diskusijo o transnacinalni strategiji krepitve podpornega okolja v lesnem sektorju. Razpravljalci so nanizali vrsto možnih ukrepov za izboljšanje, ki bodo upoštevani pri pripravi predlogov za podpornega okolja v lesnem sektorju v korist podjetij.

Preberite več »
+ Export Events